let's join this!!!

Saturday, April 9, 2011

karipap oh karipap

Posted by zuraidah ismail at 5:21 PM
sejak2 sekarang ni entry eida pasal makan je kan....eida punye assignment untuk subject English Occupational Purpose(EOP) kene buat pasal Business Proposal... Penat pk nak buat ape.. Last2 buat pasal business karipap... jgan main2 tau, ni bukan karipap biase yang korang makan.. ni idea baru, karipap berintikan perisa buah, contohnya strawberry, blueberry, chocolate, nenas & kiwi..puas lah google cari gamba karipap, sampai rase macam nak makan karipap je....jum tengok bentuk2 karipap;)




.
.
layan size karipap plak ye

wow;)))




.
.
nak lagi ke gamba karipap???hehheheh










sedapnye karipap!!!!! my fav;)))

0 celoteh on "karipap oh karipap"

Post a Comment

Saturday, April 9, 2011

karipap oh karipap

sejak2 sekarang ni entry eida pasal makan je kan....eida punye assignment untuk subject English Occupational Purpose(EOP) kene buat pasal Business Proposal... Penat pk nak buat ape.. Last2 buat pasal business karipap... jgan main2 tau, ni bukan karipap biase yang korang makan.. ni idea baru, karipap berintikan perisa buah, contohnya strawberry, blueberry, chocolate, nenas & kiwi..puas lah google cari gamba karipap, sampai rase macam nak makan karipap je....jum tengok bentuk2 karipap;)




.
.
layan size karipap plak ye

wow;)))




.
.
nak lagi ke gamba karipap???hehheheh










sedapnye karipap!!!!! my fav;)))

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal