let's join this!!!

Tuesday, November 29, 2011

NEW JOB:)

Posted by zuraidah ismail at 10:20 PM 0 celoteh
esok start keje 30.11.2011..mesti tak percayakan... mane ade orang start keje hujung bulan.. Saye lah yang start keje hujung bulan, Akaun bape bulan yang lepas tertunggak, so bakal bos I mintak I start keje awal, need to cover all pending job, padahal aku da mintak da nak start 1.12.2011.... Arrrghhhh di tempat baru, yang sangat asing... hope semua nye berjalan lancar.. Seram nak pikul tanggungjawab as Accountant, ilmu di dada tak cukup lagi... nasib baik bakal bos  I bagi peluang... respect kat Bakal bos I sebab if fresh graduate ni tak diberi peluang cam ner kiteorang nak dapat pengalaman kan... kan... (sape setuju angkat kaki) hahhaha... Hope ok lah tempat tu... Amin.. Kene tido awal ni.. Nite;)

Monday, November 28, 2011

Entri yang da lapuk....MY best friend Big Day

Posted by zuraidah ismail at 4:46 PM 0 celoteh
26.10.2010
Tahniah pada Miss Dyanna yang da selamat menjadi tunangan orang;) En. Apam... Semoga kekal ke jinjang pelamin seterusnye ke akhir hayat.... Amin...
(Banyak gambo cilok dari orang punye camera.. hehhehe)

Comelnye cik Dyanna

Mak mertua sarungkan cincin;)

Congrate Both of u..

Cisss.. amek gambo tak tunggu aku

Best Frend Forever


Tukang2 sibuk:) Eh mane meen ni

Blueberry Cheese tart;) I yang buat tau...

Yang ni pun dibuat khas tuk hantaran cik Dyanna

16.9.2011
My roomate merangkap classmate merangkap my best frend... Cantek sangat gambo Cla mase wedding... jum layan
Rombongan Cik Kiah

Cantekk;)

Time nikah,, same cantek same padan;)

Sempat bergambar ngan pengantin

Congrate my dear;)


Lamenye tak updated blog Since da balik Jb....

Posted by zuraidah ismail at 4:26 PM 0 celoteh
Kesian blog ni... sunyi sepi je.... almaklumlah start LI sampai abes Li, da tak sempat nak berblog. almaklumlah dulu dok sorang2 diperantauan blog jadi peneman... bile da balik jumpe family, blog pon dilupe kan... Sian blog saye.. Abes berabuk... sampai pasword pon lupe.. hahhaha.. kejam betul... Rindu nak berblog semula

Tuesday, November 29, 2011

NEW JOB:)

esok start keje 30.11.2011..mesti tak percayakan... mane ade orang start keje hujung bulan.. Saye lah yang start keje hujung bulan, Akaun bape bulan yang lepas tertunggak, so bakal bos I mintak I start keje awal, need to cover all pending job, padahal aku da mintak da nak start 1.12.2011.... Arrrghhhh di tempat baru, yang sangat asing... hope semua nye berjalan lancar.. Seram nak pikul tanggungjawab as Accountant, ilmu di dada tak cukup lagi... nasib baik bakal bos  I bagi peluang... respect kat Bakal bos I sebab if fresh graduate ni tak diberi peluang cam ner kiteorang nak dapat pengalaman kan... kan... (sape setuju angkat kaki) hahhaha... Hope ok lah tempat tu... Amin.. Kene tido awal ni.. Nite;)

Monday, November 28, 2011

Entri yang da lapuk....MY best friend Big Day

26.10.2010
Tahniah pada Miss Dyanna yang da selamat menjadi tunangan orang;) En. Apam... Semoga kekal ke jinjang pelamin seterusnye ke akhir hayat.... Amin...
(Banyak gambo cilok dari orang punye camera.. hehhehe)

Comelnye cik Dyanna

Mak mertua sarungkan cincin;)

Congrate Both of u..

Cisss.. amek gambo tak tunggu aku

Best Frend Forever


Tukang2 sibuk:) Eh mane meen ni

Blueberry Cheese tart;) I yang buat tau...

Yang ni pun dibuat khas tuk hantaran cik Dyanna

16.9.2011
My roomate merangkap classmate merangkap my best frend... Cantek sangat gambo Cla mase wedding... jum layan
Rombongan Cik Kiah

Cantekk;)

Time nikah,, same cantek same padan;)

Sempat bergambar ngan pengantin

Congrate my dear;)


Lamenye tak updated blog Since da balik Jb....

Kesian blog ni... sunyi sepi je.... almaklumlah start LI sampai abes Li, da tak sempat nak berblog. almaklumlah dulu dok sorang2 diperantauan blog jadi peneman... bile da balik jumpe family, blog pon dilupe kan... Sian blog saye.. Abes berabuk... sampai pasword pon lupe.. hahhaha.. kejam betul... Rindu nak berblog semula
 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal