let's join this!!!

Tuesday, November 29, 2011

NEW JOB:)

Posted by zuraidah ismail at 10:20 PM
esok start keje 30.11.2011..mesti tak percayakan... mane ade orang start keje hujung bulan.. Saye lah yang start keje hujung bulan, Akaun bape bulan yang lepas tertunggak, so bakal bos I mintak I start keje awal, need to cover all pending job, padahal aku da mintak da nak start 1.12.2011.... Arrrghhhh di tempat baru, yang sangat asing... hope semua nye berjalan lancar.. Seram nak pikul tanggungjawab as Accountant, ilmu di dada tak cukup lagi... nasib baik bakal bos  I bagi peluang... respect kat Bakal bos I sebab if fresh graduate ni tak diberi peluang cam ner kiteorang nak dapat pengalaman kan... kan... (sape setuju angkat kaki) hahhaha... Hope ok lah tempat tu... Amin.. Kene tido awal ni.. Nite;)

0 celoteh on "NEW JOB:)"

Post a Comment

Tuesday, November 29, 2011

NEW JOB:)

esok start keje 30.11.2011..mesti tak percayakan... mane ade orang start keje hujung bulan.. Saye lah yang start keje hujung bulan, Akaun bape bulan yang lepas tertunggak, so bakal bos I mintak I start keje awal, need to cover all pending job, padahal aku da mintak da nak start 1.12.2011.... Arrrghhhh di tempat baru, yang sangat asing... hope semua nye berjalan lancar.. Seram nak pikul tanggungjawab as Accountant, ilmu di dada tak cukup lagi... nasib baik bakal bos  I bagi peluang... respect kat Bakal bos I sebab if fresh graduate ni tak diberi peluang cam ner kiteorang nak dapat pengalaman kan... kan... (sape setuju angkat kaki) hahhaha... Hope ok lah tempat tu... Amin.. Kene tido awal ni.. Nite;)

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal