let's join this!!!

Friday, December 10, 2010

JCard Day @ jusco tebrau city

Posted by zuraidah ismail at 12:50 AM

get ready nak pegi ....

with my mum

my sis n my mum ...

8 & 9 dec 2010 ....
Jcard day @ Tebrau City
8hb tak dapat pegi .. bz sangat teman mak g belanje barang dapur dan melawat sepupu kat hospital sultan ismail .. kerana sakit paru2 berair... alhamdulilah aida da semakin pulih....;)

9hb ari yang dinanti2... giler kalo tak pegi..hehhehe .. meroyan lah kat umah... hahhahaha
best giler ... sale up to 80% .. rugilah kalo tak pegi ...
Parking? jangan cakaplah.. memang susah banget nak cari paking ..ramai yang paking kat lua...
tapi jauhlah... kat dalam nak kene jalan lagi.. kang ade plak yang patah kaki.... so, nak taknak tawakal je masuk parking dalam ..alhamdulilah rejeki.. masuk2 je ade yang kua.. dekat ngan pintu masuk plak tu;) i like...

mase tu kul 2 wokey....
memule ingatkan nak pegi pagi... malam tu da plan kul 10 pagi nak terpacak depan pintu jusco.. tapi hampeh.. kene gi anta kete ayah dulu kat bengkel....

masuk2 je, terus terjah 1st floor.. tempat jual baju +beg+ kasut..... ground floor barang2 basah.....

sume barang POLO menjadi pilihan hati

barang2 yang di beli;)
POLO ...
berkenan gile mase tengok yang ni....da dapat pegang taknak lepas takut orang len rembat..... wakakkaka
tag kale merah ni maknye 70 %.... if purple .. 50%

Beg kaler brown ... POLO jugak ni .... i like;) hg mcm kat atas ni

POLO jugak:) sesuai banget untuk letak lappy and document .... untuk dibawa ke opisss.. yang ni my sis punye . BEFORE less rm 239.90 .. after less korang kire sendirik hehehhe

POLO wallet ... my sis punye ... but i choose .. ok tak?
kat dalam nye... ade banyak ruangan.. smart tak?

yang ni untuk my adek yang nak register kat uthm intake dec.. kene pakai slack.. so i choose Renoma..

kemeja.... NICOLE RM109 after less da jadi rm 32 .... murahkan;)

bile kite belanje rm100 akan dapat voucher rm10... berbaloikan.. dah lah dapat hg murah, dapat voucher lagi;)
cenggini lah tu ... rope voucher


Balik jusco sebenarnye kul 7... tapi ade masalah kat sua Renoma tu.. so bergegaslah pergi ke Jusco semule... kire 2 kali lah pegi....pegi nek moto je... da tau paking tak de.. sanggup tu... hikhik... .. balik kul 9.30... siap continue soping... aiyoyoyo.....
dah penat tawaf Jusco kiteorang pon balik....

kesimpulannye today .. saye sangat berpuas hati ... heheheh .. yeahhh!
terase penat sangat sampai umah.. mane taknye, kul 2.00pm~9.30pm kat jusco.. ....
korang tolong kire bape jam...
dan terase nak cari yang ni...
.
.
.
.

hikhik .. tu lah tak beringat mase soping tadi .. hehhehe
 ...................... sekian ..............

0 celoteh on "JCard Day @ jusco tebrau city"

Post a Comment

Friday, December 10, 2010

JCard Day @ jusco tebrau city


get ready nak pegi ....

with my mum

my sis n my mum ...

8 & 9 dec 2010 ....
Jcard day @ Tebrau City
8hb tak dapat pegi .. bz sangat teman mak g belanje barang dapur dan melawat sepupu kat hospital sultan ismail .. kerana sakit paru2 berair... alhamdulilah aida da semakin pulih....;)

9hb ari yang dinanti2... giler kalo tak pegi..hehhehe .. meroyan lah kat umah... hahhahaha
best giler ... sale up to 80% .. rugilah kalo tak pegi ...
Parking? jangan cakaplah.. memang susah banget nak cari paking ..ramai yang paking kat lua...
tapi jauhlah... kat dalam nak kene jalan lagi.. kang ade plak yang patah kaki.... so, nak taknak tawakal je masuk parking dalam ..alhamdulilah rejeki.. masuk2 je ade yang kua.. dekat ngan pintu masuk plak tu;) i like...

mase tu kul 2 wokey....
memule ingatkan nak pegi pagi... malam tu da plan kul 10 pagi nak terpacak depan pintu jusco.. tapi hampeh.. kene gi anta kete ayah dulu kat bengkel....

masuk2 je, terus terjah 1st floor.. tempat jual baju +beg+ kasut..... ground floor barang2 basah.....

sume barang POLO menjadi pilihan hati

barang2 yang di beli;)
POLO ...
berkenan gile mase tengok yang ni....da dapat pegang taknak lepas takut orang len rembat..... wakakkaka
tag kale merah ni maknye 70 %.... if purple .. 50%

Beg kaler brown ... POLO jugak ni .... i like;) hg mcm kat atas ni

POLO jugak:) sesuai banget untuk letak lappy and document .... untuk dibawa ke opisss.. yang ni my sis punye . BEFORE less rm 239.90 .. after less korang kire sendirik hehehhe

POLO wallet ... my sis punye ... but i choose .. ok tak?
kat dalam nye... ade banyak ruangan.. smart tak?

yang ni untuk my adek yang nak register kat uthm intake dec.. kene pakai slack.. so i choose Renoma..

kemeja.... NICOLE RM109 after less da jadi rm 32 .... murahkan;)

bile kite belanje rm100 akan dapat voucher rm10... berbaloikan.. dah lah dapat hg murah, dapat voucher lagi;)
cenggini lah tu ... rope voucher


Balik jusco sebenarnye kul 7... tapi ade masalah kat sua Renoma tu.. so bergegaslah pergi ke Jusco semule... kire 2 kali lah pegi....pegi nek moto je... da tau paking tak de.. sanggup tu... hikhik... .. balik kul 9.30... siap continue soping... aiyoyoyo.....
dah penat tawaf Jusco kiteorang pon balik....

kesimpulannye today .. saye sangat berpuas hati ... heheheh .. yeahhh!
terase penat sangat sampai umah.. mane taknye, kul 2.00pm~9.30pm kat jusco.. ....
korang tolong kire bape jam...
dan terase nak cari yang ni...
.
.
.
.

hikhik .. tu lah tak beringat mase soping tadi .. hehhehe
 ...................... sekian ..............

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal