let's join this!!!

Monday, December 6, 2010

Ladies day;)

Posted by zuraidah ismail at 9:53 PM
Family members kami ade 6 orang,  4 perempuan & 2 lelaki... of course lah perempuan yang menang kan.. 4 vs 2.... hehhehehe.... seperti biase, kaum2 adam ni sibuk bekerja, so kaum hawa ape lagi, boleylah menjalankan aktiviti... hehhehe.... memang best abeskan mase bersame2 mak, kak long dan ana... happy bangetttttt... destinasi kami Jaya Jusco Tebrau City.....

mak, ana &kaklong

happy ;)

kak long

cik ana

me;)

wow nak beli jam ke korang?

kedai yang sangat besh!!! i like!!

test2

bikin aku meroyan....huahuhua

cantek....tapi hg mak aiiii..rm549... ade bran?

pilih2

sempat pose

beli ke tak ni?

ok tak??

nak krismas kan.. tak sempat nak g bawah amek gamba

penat brjalan....relax jap

pas balik jusco, perot lapo lak... melepak kat kedai mamak...
peace:)

my luvely mum

roti telur + limau suam... bape kalori cenggini?
 balik umah da kul 10.30 mlam... happy giler.... esok jum kua lagi...hehhehe

0 celoteh on "Ladies day;)"

Post a Comment

Monday, December 6, 2010

Ladies day;)

Family members kami ade 6 orang,  4 perempuan & 2 lelaki... of course lah perempuan yang menang kan.. 4 vs 2.... hehhehehe.... seperti biase, kaum2 adam ni sibuk bekerja, so kaum hawa ape lagi, boleylah menjalankan aktiviti... hehhehe.... memang best abeskan mase bersame2 mak, kak long dan ana... happy bangetttttt... destinasi kami Jaya Jusco Tebrau City.....

mak, ana &kaklong

happy ;)

kak long

cik ana

me;)

wow nak beli jam ke korang?

kedai yang sangat besh!!! i like!!

test2

bikin aku meroyan....huahuhua

cantek....tapi hg mak aiiii..rm549... ade bran?

pilih2

sempat pose

beli ke tak ni?

ok tak??

nak krismas kan.. tak sempat nak g bawah amek gamba

penat brjalan....relax jap

pas balik jusco, perot lapo lak... melepak kat kedai mamak...
peace:)

my luvely mum

roti telur + limau suam... bape kalori cenggini?
 balik umah da kul 10.30 mlam... happy giler.... esok jum kua lagi...hehhehe

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal