let's join this!!!

Saturday, January 8, 2011

UTHM registration

Posted by zuraidah ismail at 7:04 PM
walaupon cite ni da lapok.. tetap nak cita jugak... hahahha... mase cite ni tengah fresh mood nak berblog tak da, sebab sebok bercuti di rumah... 30 december, my adek register kat UTHM... futher dari sijil kepada diploma. Diploma kejuteraan mekanikal.... Alahai manjenye anak bongsu... sume barang mak yang pack kan... ape lah...(awak tu da beso ok...kalo kawen da boley ade anak da)...& sume borang akak yang isikan....siape lagi jadi mangsa, akak die yang ni,akak yg len buat dek je....(pure2 bz)huwaaaa kerana mak ku sayang, ku gagahkan jugak isi borang tu.... haishhh selamat tak silap tulis name kat borang tu wokey,kalo tak jawabnye aku lah yang masuk UTHM.... 


30 dec kami gerak pagi dari umah... ala Batu pahat je kan, cume sejam setengah dari umah...tak macam orang orang jauh dari utara, kene gerak awal sehari sebelum pendaftaran...so kire adek ni orang yang bertuah jugak lah, dapat U pon sekangkang kera je dari umah... Selalu orang cakap ngan mak, anak yang pompuan sume dapat jauh2(aku lah tu<trganu>...hehhehe.. dengan ana<pahang>,yang lelaki dapat dekat je<batu pahat jekkkkk>) nak buat cam ne... tu lah mungkin sebab anak pompuan baik2 tu dapat pegi jauh...hahhahah


sampai kat UTHM kul 1 lebih, register stat kul 2,tunggu kejap then baru daftar.. punye lah lame tunggu die transfer kredit, boring giler,,tapi saboooo.... kul 6 baru lah selesai semuanye.. layan gambo k... 


muke sedey.. takut kene tinggal lah tu...wakkakakaka..berdikari ok!!!

kakak2 yang comel;)

memang special murtabak air hitam ni;) 

murtabak special rm 12, 3 orang boley makan....

muke poyo budak nak gi daftar...hhahaa

kami;)

boring tunggu lame sangat..... pose2 dulu..pak guard belakang tu nak interprem gak

wekkkkk

ana& mak;)

tinjauan mak terhadap asrama adek

bace ni dek oiiii

biliknye... ok lah... tapi hostel lame.... 

rekaan semata mata

Bilik ade

new roomate... kawan bek2 jgan noty2

sekian... 

0 celoteh on "UTHM registration"

Post a Comment

Saturday, January 8, 2011

UTHM registration

walaupon cite ni da lapok.. tetap nak cita jugak... hahahha... mase cite ni tengah fresh mood nak berblog tak da, sebab sebok bercuti di rumah... 30 december, my adek register kat UTHM... futher dari sijil kepada diploma. Diploma kejuteraan mekanikal.... Alahai manjenye anak bongsu... sume barang mak yang pack kan... ape lah...(awak tu da beso ok...kalo kawen da boley ade anak da)...& sume borang akak yang isikan....siape lagi jadi mangsa, akak die yang ni,akak yg len buat dek je....(pure2 bz)huwaaaa kerana mak ku sayang, ku gagahkan jugak isi borang tu.... haishhh selamat tak silap tulis name kat borang tu wokey,kalo tak jawabnye aku lah yang masuk UTHM.... 


30 dec kami gerak pagi dari umah... ala Batu pahat je kan, cume sejam setengah dari umah...tak macam orang orang jauh dari utara, kene gerak awal sehari sebelum pendaftaran...so kire adek ni orang yang bertuah jugak lah, dapat U pon sekangkang kera je dari umah... Selalu orang cakap ngan mak, anak yang pompuan sume dapat jauh2(aku lah tu<trganu>...hehhehe.. dengan ana<pahang>,yang lelaki dapat dekat je<batu pahat jekkkkk>) nak buat cam ne... tu lah mungkin sebab anak pompuan baik2 tu dapat pegi jauh...hahhahah


sampai kat UTHM kul 1 lebih, register stat kul 2,tunggu kejap then baru daftar.. punye lah lame tunggu die transfer kredit, boring giler,,tapi saboooo.... kul 6 baru lah selesai semuanye.. layan gambo k... 


muke sedey.. takut kene tinggal lah tu...wakkakakaka..berdikari ok!!!

kakak2 yang comel;)

memang special murtabak air hitam ni;) 

murtabak special rm 12, 3 orang boley makan....

muke poyo budak nak gi daftar...hhahaa

kami;)

boring tunggu lame sangat..... pose2 dulu..pak guard belakang tu nak interprem gak

wekkkkk

ana& mak;)

tinjauan mak terhadap asrama adek

bace ni dek oiiii

biliknye... ok lah... tapi hostel lame.... 

rekaan semata mata

Bilik ade

new roomate... kawan bek2 jgan noty2

sekian... 

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal