let's join this!!!

Saturday, March 5, 2011

MENJANA INCOME BERSAMA HEARTBEAT

Posted by zuraidah ismail at 11:30 AM
dalam kite berblog ape salahnye kite buat income kan... kan best... so korang jum ler join bende kat bawah ni, ade income tau.. macam nufnang jugak:) senang je follow step kat bawah ni ye....



FOLLOW THE STEP BELOW

1. Mula mula klik iklan dibawah dulu untuk ke website diorang.click cini---->heartbeat






2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

0 celoteh on "MENJANA INCOME BERSAMA HEARTBEAT"

Post a Comment

Saturday, March 5, 2011

MENJANA INCOME BERSAMA HEARTBEAT

dalam kite berblog ape salahnye kite buat income kan... kan best... so korang jum ler join bende kat bawah ni, ade income tau.. macam nufnang jugak:) senang je follow step kat bawah ni ye....



FOLLOW THE STEP BELOW

1. Mula mula klik iklan dibawah dulu untuk ke website diorang.click cini---->heartbeat






2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal