let's join this!!!

Tuesday, December 6, 2011

Diari Seorang Penganggur.......

Posted by zuraidah ismail at 9:16 PM

Bile da keje ni, rindu lah plak nak jadi seorang penganggur...

Time table seorang penganggur:
9.00@10.00 pagi   : Bangun pagi.. Gud Morning Dunia;)
10.30pagi                : Bekpes.. (Isi Perut yang kosong)+ G sidai baju ( mak da basuh da, aku      
                                    tinggal sidai je...)
11.30 pagi                : Masak tuk Lunch (kalo abah tak de kadang masak ptg2 pon tak pe, 
                                    untuk pengetahuan  semua,abah ni pesara tentera, makan kene ikut 
                                    time, kiteorang didik gaya tentera wokey...)
1.00 t/h                   : Lunch
1.30-4.00ptg          : Lepak time... Tengok TB, Layan FB... Layan Si Kecik ain + Si kecik Qicah
4.00-5.00 ptg         : Amek Baju, Lipat baju(Ain akan jadi asistant aku, lipat baju kecik2...)   
                                     hehehehe
5.00-11.00mlm      : Lepak Time...Sukati nak buat ape...
11.00 malam           : Ape lagi tido lah...

Best kan ari2 cam ni.... Kalo tak nak keje boley tak? degree aku tu buat tampal kat frame je....

0 celoteh on "Diari Seorang Penganggur......."

Post a Comment

Tuesday, December 6, 2011

Diari Seorang Penganggur.......


Bile da keje ni, rindu lah plak nak jadi seorang penganggur...

Time table seorang penganggur:
9.00@10.00 pagi   : Bangun pagi.. Gud Morning Dunia;)
10.30pagi                : Bekpes.. (Isi Perut yang kosong)+ G sidai baju ( mak da basuh da, aku      
                                    tinggal sidai je...)
11.30 pagi                : Masak tuk Lunch (kalo abah tak de kadang masak ptg2 pon tak pe, 
                                    untuk pengetahuan  semua,abah ni pesara tentera, makan kene ikut 
                                    time, kiteorang didik gaya tentera wokey...)
1.00 t/h                   : Lunch
1.30-4.00ptg          : Lepak time... Tengok TB, Layan FB... Layan Si Kecik ain + Si kecik Qicah
4.00-5.00 ptg         : Amek Baju, Lipat baju(Ain akan jadi asistant aku, lipat baju kecik2...)   
                                     hehehehe
5.00-11.00mlm      : Lepak Time...Sukati nak buat ape...
11.00 malam           : Ape lagi tido lah...

Best kan ari2 cam ni.... Kalo tak nak keje boley tak? degree aku tu buat tampal kat frame je....

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal