let's join this!!!

Sunday, February 27, 2011

Jejalan Mesra Mall

Posted by zuraidah ismail at 8:05 PM
25/2... jom heboh di kuala terengganu.. orang sebok2 nak g jum heboh, aku pon sebok jugak nak g Mesra Mall...ye lah, da ramai sangat orang datang terengganu, kite plak kua, mengurangkan kesesakkan.. lagipon almaklumlah, 1st time jom heboh di terengganu... perjalanan ke mesra mall dari gong badak amek mase lebeh kurang 2 jam... dari kuala terengganu sejam setengah je.... kiteorang pergi ber lima... Aku selaku cik puan drebar, cik cla n her bodyguard merangkap juruphoto, cik wanie & cik Cda...

dalam kul 11 pagi kiteorang gerak dari gong badak... pastu singgah umah cik cla pickup her bodyguard n then sampai mesra mall kul 1.30... oklah time tu time smbahyang jumaat, jadi banyak parking kosong... i like;)

cik puan drebar
cik wanie n cik cda... still single tau

 sampai2 tengok wayang tutup... alamak ..hampa da kecewa den... upenye bace kat tepi dinding tu waktu urusniaga ari jumaar stat kul 2.30... tersenyum kembali;).... 


pastu tempat pertama yang dituju adalah makan.... sebab da lapa sangat nak kul 2 da kan... menu aku ari tu nasi briani sotong.. yum yumm... lupe snap sebab da lapa 

sangat..hikhik... tapi still bace doa tau...

peace:) muke suke da kenyang
my bff
cik cla n her bodyguard... cik cla da tak available ye... da ade yang cop..hehehe
 so, bile da kul 3 kiteorang terus g tengok wayang... citenye memang lawak giler... cite kembar siang... my fav hero.. kamal adli belakon... memang sugest kat korang lah suh tengok.. berbaloi rm 11 aku;)
dari awal sampai akhir gelak memanjang
kembar siang...



abes tengok wayang kul 4.30(tula cite melayu,sekejap sangat)ade mase lagi so , kiteorang karok dulu.. sejam rm30, tapi dapat free lagi sejam... so rm 30 untuk 2 jam.. karok sampai lebam... memang kering tekak dibuat nye..
pheewitt cik cda...

cla n me



sebelum sampai uma, lepak makan kat CHILADA... jumpe plak mek da kat situ... alahai.. keciknye dunie...


mek da and scandel;)

0 celoteh on "Jejalan Mesra Mall"

Post a Comment

Sunday, February 27, 2011

Jejalan Mesra Mall

25/2... jom heboh di kuala terengganu.. orang sebok2 nak g jum heboh, aku pon sebok jugak nak g Mesra Mall...ye lah, da ramai sangat orang datang terengganu, kite plak kua, mengurangkan kesesakkan.. lagipon almaklumlah, 1st time jom heboh di terengganu... perjalanan ke mesra mall dari gong badak amek mase lebeh kurang 2 jam... dari kuala terengganu sejam setengah je.... kiteorang pergi ber lima... Aku selaku cik puan drebar, cik cla n her bodyguard merangkap juruphoto, cik wanie & cik Cda...

dalam kul 11 pagi kiteorang gerak dari gong badak... pastu singgah umah cik cla pickup her bodyguard n then sampai mesra mall kul 1.30... oklah time tu time smbahyang jumaat, jadi banyak parking kosong... i like;)

cik puan drebar
cik wanie n cik cda... still single tau

 sampai2 tengok wayang tutup... alamak ..hampa da kecewa den... upenye bace kat tepi dinding tu waktu urusniaga ari jumaar stat kul 2.30... tersenyum kembali;).... 


pastu tempat pertama yang dituju adalah makan.... sebab da lapa sangat nak kul 2 da kan... menu aku ari tu nasi briani sotong.. yum yumm... lupe snap sebab da lapa 

sangat..hikhik... tapi still bace doa tau...

peace:) muke suke da kenyang
my bff
cik cla n her bodyguard... cik cla da tak available ye... da ade yang cop..hehehe
 so, bile da kul 3 kiteorang terus g tengok wayang... citenye memang lawak giler... cite kembar siang... my fav hero.. kamal adli belakon... memang sugest kat korang lah suh tengok.. berbaloi rm 11 aku;)
dari awal sampai akhir gelak memanjang
kembar siang...



abes tengok wayang kul 4.30(tula cite melayu,sekejap sangat)ade mase lagi so , kiteorang karok dulu.. sejam rm30, tapi dapat free lagi sejam... so rm 30 untuk 2 jam.. karok sampai lebam... memang kering tekak dibuat nye..
pheewitt cik cda...

cla n me



sebelum sampai uma, lepak makan kat CHILADA... jumpe plak mek da kat situ... alahai.. keciknye dunie...


mek da and scandel;)

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal