let's join this!!!

Saturday, February 19, 2011

~kesibukkan melanda diri~

Posted by zuraidah ismail at 9:29 AM
Baru dapat rilex sikit dari assgment yang melambak + test... adoiyai... pening tak cukup tdo... blog pon da entah ke mana.... tu la orang lain cuti raye cine seminggu, aku cuti 2 minggu.. dok umah plak, jgn harap nak pegang buku.... huhuhu....
bukan lakonan semata mata


sekarang ni kat Pasir Gudang, Johor tengah ade festival layang2....best nye tap tak dapat g. Festival ni berlangsung kalo tak salah 16 to 20 February 2011 at Bukit Layang-Layang, Pasir Gudang, Johor dengan tema “Colouring the Sky” .. esok last pada sape yang nak pegi.. festival ni mengingatkan aku mase dating 1st time ngan En. BF... hahaha...Die datang umah aku, then mintak permission ngan mak abah, then kiteorang g lah... so setiap kali ade pesta layang2 ni mesti aku teringat tme dolu2...1st time dating, dua dua malu2... ;) rase mau tutup muka ngan bantal..hahhaha...


ape yang best pasal festival ni, kat sini ade macam2 layang2 yang cantek2 + unik... layang2 nye besar sangat2.. tak main lah layang2 kecik yang kite main mase umur 5 tahun tu...orang dari obersea pon ade datang tau main layang2 kat cini... kalo korang tengok live mesti teruje... memang rase nak pegi lagi....


tengok orang dengan layang2... bezakan.... layang2 gergasi;) layang2 bear tu kiut tau

0 celoteh on "~kesibukkan melanda diri~"

Post a Comment

Saturday, February 19, 2011

~kesibukkan melanda diri~

Baru dapat rilex sikit dari assgment yang melambak + test... adoiyai... pening tak cukup tdo... blog pon da entah ke mana.... tu la orang lain cuti raye cine seminggu, aku cuti 2 minggu.. dok umah plak, jgn harap nak pegang buku.... huhuhu....
bukan lakonan semata mata


sekarang ni kat Pasir Gudang, Johor tengah ade festival layang2....best nye tap tak dapat g. Festival ni berlangsung kalo tak salah 16 to 20 February 2011 at Bukit Layang-Layang, Pasir Gudang, Johor dengan tema “Colouring the Sky” .. esok last pada sape yang nak pegi.. festival ni mengingatkan aku mase dating 1st time ngan En. BF... hahaha...Die datang umah aku, then mintak permission ngan mak abah, then kiteorang g lah... so setiap kali ade pesta layang2 ni mesti aku teringat tme dolu2...1st time dating, dua dua malu2... ;) rase mau tutup muka ngan bantal..hahhaha...


ape yang best pasal festival ni, kat sini ade macam2 layang2 yang cantek2 + unik... layang2 nye besar sangat2.. tak main lah layang2 kecik yang kite main mase umur 5 tahun tu...orang dari obersea pon ade datang tau main layang2 kat cini... kalo korang tengok live mesti teruje... memang rase nak pegi lagi....


tengok orang dengan layang2... bezakan.... layang2 gergasi;) layang2 bear tu kiut tau

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal