let's join this!!!

Tuesday, February 22, 2011

Bini Pertama & Kedua En. BF... Saye???

Posted by zuraidah ismail at 8:26 AM
Ngeri je tajuk entry ni kan.. hahhaha... sabar2 jangan terkezut... bini yang saye maksudkan tu iaitu Kuda & Gajah moto dan kereta die.... Biase lah orang lelaki... sayang giler kat moto n keta die... mau tak jeles... hahhaha, tapi kate nye saye tetap no.1 di ati die... suke2:)

1st bini pertama en. Bf moto RXZ, then bile da dapat Honda ferio,RXZ da jadi bini kedua.. kesian RXZ...sob sob sob...And now skarang die nak ceraikan (jual) RXZ plak... sape beminat nak beli boley tengok link ni.....MUDAH.COM.MY.sebenarnye die nak jual sebab nak beli enjin VTec untuk honda die RM6k kot katenye enjin tu... i pon tak tau...(cik abang oi, RM 6k tu da lepas tau separuh duit hantaran), tapi bia lah die ngan minat die,I will always support, kate orang kalo kite sayang seseorang tu cube lah minat ape yang die minat gak..die bahagia kita pon bahagia kan(opsss..kalo minat perempuan lain i tak support tau..hahha). asal tak mintak2 dari aku...hahhahah.. sebab aku pon boley tahan gak kalo shopping, sume bende nak dibelinye... so fair right...

Bini pertama yang da jadi tempat bini keua n da nak kene cerai...
Bini pertama sekarang

0 celoteh on "Bini Pertama & Kedua En. BF... Saye???"

Post a Comment

Tuesday, February 22, 2011

Bini Pertama & Kedua En. BF... Saye???

Ngeri je tajuk entry ni kan.. hahhaha... sabar2 jangan terkezut... bini yang saye maksudkan tu iaitu Kuda & Gajah moto dan kereta die.... Biase lah orang lelaki... sayang giler kat moto n keta die... mau tak jeles... hahhaha, tapi kate nye saye tetap no.1 di ati die... suke2:)

1st bini pertama en. Bf moto RXZ, then bile da dapat Honda ferio,RXZ da jadi bini kedua.. kesian RXZ...sob sob sob...And now skarang die nak ceraikan (jual) RXZ plak... sape beminat nak beli boley tengok link ni.....MUDAH.COM.MY.sebenarnye die nak jual sebab nak beli enjin VTec untuk honda die RM6k kot katenye enjin tu... i pon tak tau...(cik abang oi, RM 6k tu da lepas tau separuh duit hantaran), tapi bia lah die ngan minat die,I will always support, kate orang kalo kite sayang seseorang tu cube lah minat ape yang die minat gak..die bahagia kita pon bahagia kan(opsss..kalo minat perempuan lain i tak support tau..hahha). asal tak mintak2 dari aku...hahhahah.. sebab aku pon boley tahan gak kalo shopping, sume bende nak dibelinye... so fair right...

Bini pertama yang da jadi tempat bini keua n da nak kene cerai...
Bini pertama sekarang

0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal