let's join this!!!

Tuesday, October 19, 2010

Berbuka Puase Bersama-sama Clasmate

Posted by zuraidah ismail at 8:37 PM
Mmmm.. walau pon majlis ni da lepas sebulan yang lalu, tapi still nak updated kat blog.... kenangan yang tak mungkin dilupekan sampai bile2... happy sangat2 dapat berbuka dengan clasmate....korang memang best.. next year da tak ley berbuka ngan korang lagi... sedey =(

Dari Gong badak konvoi keta adelah dalam 5-6 buah kete....Memula rasenye aku yang paling depan... tibe2 dieorang ilang sekelip mata.... hehehe, nampak sangat aku bawak kete cam kura2... hahhaha.. tempat pertama yang dituju ialah bazar kat Syahbandar.... memang banyak giler makanan kat citu, tak tau nak pilih ape, last my decision ialah Nasi Tomato + Air bandung...

Then kami bergerak ke Pantai Batu Buruk... Sume da get ready amek pot masing2...siap buat bulatan lagi, ala2 nak bace tahlil... ahaks.... 
adek2 yang kiut miut... sume da tak sabo nak pegi berbuka ni



tunggu kapal terbang berlepas


nilah bulatan yang dimaksud kan tu



kiteorang cam biase, memang suke expose..=)

bnyaknya makan budak 2 orang ni...hish2

da siap makan.. alhamdulilah

jelitawan yang hadir

kami lagi

sopan n manis belaka=)

ngehhhh












0 celoteh on "Berbuka Puase Bersama-sama Clasmate"

Post a Comment

Tuesday, October 19, 2010

Berbuka Puase Bersama-sama Clasmate

Mmmm.. walau pon majlis ni da lepas sebulan yang lalu, tapi still nak updated kat blog.... kenangan yang tak mungkin dilupekan sampai bile2... happy sangat2 dapat berbuka dengan clasmate....korang memang best.. next year da tak ley berbuka ngan korang lagi... sedey =(

Dari Gong badak konvoi keta adelah dalam 5-6 buah kete....Memula rasenye aku yang paling depan... tibe2 dieorang ilang sekelip mata.... hehehe, nampak sangat aku bawak kete cam kura2... hahhaha.. tempat pertama yang dituju ialah bazar kat Syahbandar.... memang banyak giler makanan kat citu, tak tau nak pilih ape, last my decision ialah Nasi Tomato + Air bandung...

Then kami bergerak ke Pantai Batu Buruk... Sume da get ready amek pot masing2...siap buat bulatan lagi, ala2 nak bace tahlil... ahaks.... 
adek2 yang kiut miut... sume da tak sabo nak pegi berbuka ni



tunggu kapal terbang berlepas


nilah bulatan yang dimaksud kan tu



kiteorang cam biase, memang suke expose..=)

bnyaknya makan budak 2 orang ni...hish2

da siap makan.. alhamdulilah

jelitawan yang hadir

kami lagi

sopan n manis belaka=)

ngehhhh












0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal