let's join this!!!

Tuesday, October 19, 2010

Dinner Umt 2010

Posted by zuraidah ismail at 1:51 AM
Majlis Dinner:16 Oct 2010
Time:8-11pm
Tema: Glamor & Glamorous

Happy giler dapat join dinner ni,ye lah ni kan dinner last, next year da tak boley join da... Last minute decision,hahaha...
Pakai pon ape yang ade je,berbekalkan baju raye+shawl pakistan, kasut raye 2 tahun lepas, & handbang pasar malam... Macam2 gaya pon ade malam tu, sume pon gojes2,yang lelaki pon ape kurangnye...Jum layan gamba kat bawah ni=)

mase fresh lagi ni.. baru sampai

desert.. wow banyak kami makan

ni lah makanan yang ku ambil.. adess rosak diet

with cik cla

dewan 

annual dinner Hisaac 2010

clas mate yang duk semeja

cenderahati


bakal pm nak berucap.. ahaks

persembahan dak tahun 4... sades dan terharu i=)

with dr hafizah

with dr. norsiah

cenderahati& no,bertuah.... tapi sayang no i tak bertuah

talk & talk

lurve,saje nak menggedik amek gambo ni

with chua, ics group member..


.
.
.
.
.
.
.
mase untuk pulang,jam menunjukkan 11.30 malam...mari pulang


posing jap depan keta


owhhh bulu mate palesu ku... ahaks..saje je amek gambo....


sekian....





0 celoteh on "Dinner Umt 2010"

Post a Comment

Tuesday, October 19, 2010

Dinner Umt 2010

Majlis Dinner:16 Oct 2010
Time:8-11pm
Tema: Glamor & Glamorous

Happy giler dapat join dinner ni,ye lah ni kan dinner last, next year da tak boley join da... Last minute decision,hahaha...
Pakai pon ape yang ade je,berbekalkan baju raye+shawl pakistan, kasut raye 2 tahun lepas, & handbang pasar malam... Macam2 gaya pon ade malam tu, sume pon gojes2,yang lelaki pon ape kurangnye...Jum layan gamba kat bawah ni=)

mase fresh lagi ni.. baru sampai

desert.. wow banyak kami makan

ni lah makanan yang ku ambil.. adess rosak diet

with cik cla

dewan 

annual dinner Hisaac 2010

clas mate yang duk semeja

cenderahati


bakal pm nak berucap.. ahaks

persembahan dak tahun 4... sades dan terharu i=)

with dr hafizah

with dr. norsiah

cenderahati& no,bertuah.... tapi sayang no i tak bertuah

talk & talk

lurve,saje nak menggedik amek gambo ni

with chua, ics group member..


.
.
.
.
.
.
.
mase untuk pulang,jam menunjukkan 11.30 malam...mari pulang


posing jap depan keta


owhhh bulu mate palesu ku... ahaks..saje je amek gambo....


sekian....





0 celoteh;):

Post a Comment

 

All About My LIFE Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal